Sinds 2012 leidt Nataz met haar team op professionele maar vooral op een eerlijke en klantgerichte manier haar winkel. Bij Nataz is iedereen welkom en heeft ook een aanbod voor jong en oud. De winkel straalt warmte uit en heeft in de loop der jaren hierdoor ook bekendheid gekregen. Bij Nataz wordt iedereen op maat geholpen en bovenal mooi gekleed.

Nataz is opgegroeid in de mode en van kleins af aan heeft ze altijd interesse in kleding gehad. Na een opleiding op de modevakschool is ze daarna bij haar vader in de zaak gaan werken als verkoopster van exclusieve kleding uit Parijs. Na jaren in Amsterdam te hebben gewerkt is Nataz in de winkel van haar vader in Enkhuizen terecht gekomen en na een aantal jaar heeft dit uiteindelijk geleidt tot haar eigen winkel in het Streekhof in Bovenkarspel.

Alsof alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen, zo voelt haar eigen winkel aan. Dat straalt Nataz dan ook uit, modieus, open en eerlijk waar zij probeert iedereen met een goed gevoel de winkel uit te laten gaan.

Nataz hoopt u dan ook snel eens in de winkel te verwelkomen

Voor actuele acties kunt u ons volgen op Facebook.

Groetjes Nataz XXX